Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Celtic O19 (6-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 18 oktober 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Bayern Munchen O19 het woensdag 18 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Celtic O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in Munich.

Via de Bayern Munchen O19 - Celtic O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Celtic O19 (6-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Celtic O19 is geëindigd in een 6-2 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door F. Evina, waarmee Bayern U19 met 1-0 de leiding nam. Bayern U19 vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Gotze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. Deas zorgde ervoor dat Bayern U19 in de 46e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 61 minuten deed M. Johnston iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Celtic U19 werd verkleind tot 3-1. In de 69e minuut kwam Celtic U19 weer dichterbij, nadat E. Henderson de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 74e minuut was het M. Pudic van Bayern U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Bayern U19 viel in de 85e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van M. Wintzheimer. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Bayern U19. Het was M. Wintzheimer die in de 93e minuut de stand op 6-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-2 eindstand in het voordeel van Bayern Munchen O19.

LIVE Bayern Munchen O19 - Celtic O19 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Celtic O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt F. Evina Bayern U19 1-0
31' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt F. Gotze met assist van T. Heiland Bayern U19 2-0
46' Eigen doelpunt Bayern U19 Eigen doelpunt R. Deas Bayern U19 3-0
46' Wissel Celtic U19 Wissel L. Bell voor W. Duffy Celtic U19
47' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor T. Rausch Bayern U19
60' Wissel Bayern U19 Wissel E. Kollmann voor T. Rausch Bayern U19
61' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt M. Johnston met assist van E. Henderson Celtic U19 3-1
63' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Pudic Bayern U19
63' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor C. Miller Celtic U19
67' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Shabani Bayern U19
68' Wissel Bayern U19 Wissel J. Butler voor F. Evina Bayern U19
69' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt E. Henderson met assist van M. Johnston Celtic U19 3-2
74' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Pudic met assist van F. Gotze Bayern U19 4-2
75' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor J. Aitchison Celtic U19
77' Wissel Celtic U19 Wissel G. Savoury voor E. Henderson Celtic U19
85' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Wintzheimer met assist van E. Kollmann Bayern U19 5-2
86' Wissel Bayern U19 Wissel M. Zaiser voor M. Shabani Bayern U19
86' Wissel Celtic U19 Wissel T. Caffrey voor M. Johnston Celtic U19
93' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Wintzheimer Bayern U19 6-2