Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 (1-2) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 29 september 2015 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Bayern Munchen O19 het dinsdag 29 september 2015 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße in Munich.

Via de Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Dinamo Zagreb O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Zagreb O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Dinamo Zagreb U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Božić. Helaas voor Dinamo Zagreb U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Dinamo Zagreb U19 dat via J. Brekalo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut kreeg M. Pfab van Bayern U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bayern U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut moest Dinamo Zagreb U19 verder met een man minder, nadat B. Kalaica een tweede gele kaart kreeg. Na 84 minuten spelen wist Bayern U19 via M. Strein de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19
1
2
LIVE Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Dinamo Zagreb O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Dinamo Zagreb U19 Penalty I. Božić Dinamo Zagreb U19
18' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt J. Brekalo Dinamo Zagreb U19
18' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Pfab Bayern U19
36' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel T. Kulenović voor M. Iharoš Dinamo Zagreb U19
37' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel T. Matić voor I. Božić Dinamo Zagreb U19
43' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor T. Matić Dinamo Zagreb U19
46' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor B. Kalaica Dinamo Zagreb U19
52' Tweede gele kaart Bayern U19 Tweede gele kaart voor M. Pfab Bayern U19
69' Wissel Bayern U19 Wissel Y. Emghames voor M. Dick Bayern U19
69' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel M. Fintić voor N. Moro Dinamo Zagreb U19
76' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor F. Götze Bayern U19
77' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Friedl Bayern U19
78' Wissel Bayern U19 Wissel M. Leib voor D. Martinovic Bayern U19
81' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb U19 Tweede gele kaart voor B. Kalaica Dinamo Zagreb U19
84' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Strein Bayern U19
84' Wissel Bayern U19 Wissel N. Dorsch voor F. Götze Bayern U19