Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19 (3-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 28 februari 2024 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Bayern Munchen O19 het woensdag 28 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in München.

Via de Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Feyenoord O19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Ian Jenkins geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Benedikt Wimmer, waarmee Bayern U19 met 1-0 de leiding nam. Bayern U19 vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Javier Fernández op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Bayern U19, waarmee Emirhan Demircan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 52 minuten deed Fabiano Rust iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Feyenoord U19 werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Feyenoord U19 dat in de 55e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Djomar Giersthove de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Ian Jenkins en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bayern Munchen O19.

LIVE Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Jan Plug Feyenoord U19
20' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Benedikt Wimmer met assist van Jonathan Asp Jensen Bayern U19 1-0
28' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Javier Fernández met assist van Lovro Zvonarek Bayern U19 2-0
45' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Emirhan Demircan met assist van Lovro Zvonarek Bayern U19 3-0
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel Djomar Giersthove voor Nassim El Harmouz Feyenoord U19
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel Paulo Rudisill voor Zepiqueno Redmond Feyenoord U19
52' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Fabiano Rust met assist van Nesto Groen Feyenoord U19 3-1
55' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Djomar Giersthove met assist van Jan Plug Feyenoord U19 3-2
59' Wissel Bayern U19 Wissel Jonah Kusi-Asare voor Emirhan Demircan Bayern U19
63' Wissel Feyenoord U19 Wissel Shaqueel van Persie voor Fabiano Rust Feyenoord U19
63' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Lugene Clarinda Arnaud Feyenoord U19
67' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Adin Licina Bayern U19
74' Wissel Feyenoord U19 Wissel Ayoub Ouarghi voor Nesto Groen Feyenoord U19
74' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Shaqueel van Persie Feyenoord U19
75' Wissel Bayern U19 Wissel Kurt Rüger voor Adin Licina Bayern U19
75' Wissel Bayern U19 Wissel Louis Richter voor Robert Ramsak Bayern U19
75' Wissel Bayern U19 Wissel Vincent Manuba voor Maximilian Hennig Bayern U19
78' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Djomar Giersthove Feyenoord U19
81' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Mike Kleijn Feyenoord U19
82' Wissel Feyenoord U19 Wissel I. Alemayehu voor Jayden Candelaria Feyenoord U19
92' Wissel Bayern U19 Wissel Mudaser Sadat voor Jonathan Asp Jensen Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Feyenoord O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Feyenoord O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.