Nabeschouwing Milan O19 - Real Madrid O19 (1-1) (4-3 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 13 maart 2024 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Milan O19 het woensdag 13 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Milan O19 - Real Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan O19 - Real Madrid O19 (1-1) (4-3 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Milan O19 en Real Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een overwinning voor Milan O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Milan O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. Gonzalo García maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Madrid U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Milan U19 kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Diego Sia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Milan O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Milan O19 - Real Madrid O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan O19 - Real Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Real Madrid U19 Penalty Gonzalo García Real Madrid U19 0-1
51' Doelpunt Milan U19 Doelpunt Diego Sia met assist van F. Camarda Milan U19 1-1
59' Wissel Real Madrid U19 Wissel Pol Fortuny voor Dani Meso Real Madrid U19
59' Wissel Real Madrid U19 Wissel Manuel Serrano Salazar voor Jacobo Ramón Naveros Real Madrid U19
63' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor Clinton Nsiala Milan U19
68' Wissel Real Madrid U19 Wissel Daniel Yáñez voor Hugo de Llanos Real Madrid U19
69' Wissel Milan U19 Wissel D. Bartesaghi voor V. Magni Milan U19
70' Wissel Milan U19 Wissel Emanuele Sala voor Victor Ehuwa Eletu Milan U19
83' Wissel Milan U19 Wissel Mattia Malaspina voor Diego Sia Milan U19
91' Wissel Real Madrid U19 Wissel Antonio David Moreno voor Pol Duran Sarmiento Real Madrid U19
90' Wissel Milan U19 Wissel Alexander Simmelhack voor F. Camarda Milan U19
1' Penalty gescoord in shootout Real Madrid U19 Penalty gescoord in shootout Cristian Perea Real Madrid U19 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Milan U19 Penalty gescoord in shootout D. Bartesaghi Milan U19 1-1
3' Penalty gemist in shootout Real Madrid U19 Penalty gemist in shootout Daniel Yáñez Real Madrid U19 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Milan U19 Penalty gescoord in shootout J. Šimić Milan U19 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Real Madrid U19 Penalty gescoord in shootout César Palacios Real Madrid U19 2-2
6' Penalty gemist in shootout Real Madrid U19 Penalty gemist in shootout Pol Fortuny Real Madrid U19 2-2
7' Penalty gescoord in shootout Milan U19 Penalty gescoord in shootout Alexander Simmelhack Milan U19 3-2
8' Penalty gemist in shootout Milan U19 Penalty gemist in shootout Filippo Scotti Milan U19 3-2
9' Penalty gescoord in shootout Real Madrid U19 Penalty gescoord in shootout Gonzalo García Real Madrid U19 3-3
10' Penalty gescoord in shootout Milan U19 Penalty gescoord in shootout K. Zeroli Milan U19 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Milan O19 - Real Madrid O19
Opstellingen Milan O19 - Real Madrid O19
De opstellingen van Milan O19 en Real Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Milan O19 - Real Madrid O19

Milan O19 en Real Madrid O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan O19 en Real Madrid O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.