Nabeschouwing Partizan U19 - Braga U19 (0-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 7 februari 2024 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Partizan U19 het woensdag 7 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Braga U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan U19 - Braga U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan U19 - Braga U19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Partizan U19 en Braga U19 is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-2 overwinning voor Braga U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Roger, waarmee Braga U19 met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Braga U19 opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Afonso Ferreira Duarte die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Braga U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Braga U19.

LIVE Partizan U19 - Braga U19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan U19 - Braga U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Aleksa Celić Partizan U19
38' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Francisco Rodrigues Braga U19
56' Wissel Partizan U19 Wissel Zoran Alilović voor Matija Ninic Partizan U19
64' Doelpunt Braga U19 Doelpunt Roger met assist van Jose Rodrigues Braga U19 0-1
71' Wissel Braga U19 Wissel Afonso Ferreira Duarte voor Kauan Kelvin Magalhães da Silva Braga U19
77' Wissel Braga U19 Wissel João Dinis Vilela Gama Ribeiro Faria voor Dinis Rodrigues Braga U19
77' Wissel Braga U19 Wissel Tomás Simões Marques voor Vasconcelos Braga U19
78' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Dusan Jovanović Partizan U19
82' Wissel Partizan U19 Wissel Mihajlo Petrović voor Ognjen Ugresić Partizan U19
82' Wissel Partizan U19 Wissel Bogdan Kostić voor Vanja Dragojević Partizan U19
84' Wissel Braga U19 Wissel Rúben Alexandre Soares Furtado voor Diego Henrique Oliveira Rodrigues Braga U19
84' Wissel Braga U19 Wissel Nuno Patrício voor Guilherme Lopes Costa Braga U19
86' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor João Dinis Vilela Gama Ribeiro Faria Braga U19
93' Wissel Partizan U19 Wissel Mihajlo Petrović voor Partizan U19
92' Doelpunt Braga U19 Doelpunt Afonso Ferreira Duarte met assist van Rúben Alexandre Soares Furtado Braga U19 0-2
94' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Nikola Simic Partizan U19
95' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Bogdan Kostić Partizan U19
93' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Mihajlo Petrović Partizan U19
95' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor B. Kostic Partizan U19
94' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Afonso Ferreira Duarte Braga U19
94' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor A. F. Duarte Braga U19
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan U19 - Braga U19
Opstellingen Partizan U19 - Braga U19
Voorbeschouwing Partizan U19 - Braga U19

Partizan U19 en Braga U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Partizan U19 en Braga U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.