Nabeschouwing Mainz U19 - Porto O19 (1-4) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 13 maart 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Mainz U19 het woensdag 13 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Bruchweg in Mainz.

Via de Mainz U19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz U19 - Porto O19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Mainz U19 en Porto O19 is onder leiding van scheidsrechter Goga Kikacheishvili geëindigd in een 1-4 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door João Teixeira, waarmee Porto U19 met 0-1 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrigo Mora op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Porto U19, waarmee Rodrigo Mora zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Porto U19 geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Anhá Candé. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist Fritz Engel namens Mainz U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Goga Kikacheishvili bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Porto O19.

LIVE Mainz U19 - Porto O19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz U19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Porto U19 Doelpunt João Teixeira met assist van Tiago Andrade Porto U19 0-1
32' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Rodrigo Mora met assist van Anhá Candé Porto U19 0-2
40' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Tim Müller Mainz U19
46' Wissel Mainz U19 Wissel Safyan Toure voor Emanuel-Pavel Marincau Mainz U19
54' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Stjepan Pavisic Mainz U19
61' Wissel Mainz U19 Wissel Lovis Frederik Bierschenk voor Marcel Kalemba Mainz U19
61' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Jason Amann Mainz U19
70' Wissel Porto U19 Wissel Gil Martins voor João Teixeira Porto U19
70' Wissel Porto U19 Wissel Cardoso Pinto Mandume Varela voor Tiago Andrade Porto U19
73' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Rodrigo Mora Porto U19 0-3
76' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Daniel Gleiber Mainz U19
77' Wissel Mainz U19 Wissel Sean Horozovic voor Daniel Gleiber Mainz U19
77' Wissel Porto U19 Wissel Mariano Regal voor Rodrigo Mora Porto U19
82' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor André Oliveira Porto U19
83' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Anhá Candé met assist van André Oliveira Porto U19 0-4
85' Wissel Porto U19 Wissel Bernardo Ferreira voor Martim Fernandes Porto U19
87' Doelpunt Mainz U19 Doelpunt Fritz Engel met assist van Aiman Dardari Mainz U19 1-4
89' Wissel Mainz U19 Wissel Jusuf Ugljanin voor Tim Müller Mainz U19
89' Wissel Mainz U19 Wissel Melvin-Joe Wiesnet voor Fritz Engel Mainz U19
91' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Sean Horozovic Mainz U19
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz U19 - Porto O19
Opstellingen Mainz U19 - Porto O19
De opstellingen van Mainz U19 en Porto O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mainz U19 - Porto O19

Mainz U19 en Porto O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Goga Kikacheishvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mainz U19 en Porto O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.