Nabeschouwing Benfica O19 - Astana O19 (8-0) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 15 september 2015 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Benfica O19 het dinsdag 15 september 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Astana O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Astana O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Astana O19 (8-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Astana O19 is geëindigd in een 8-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 6-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Diogo Gonçalves. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Benfica U19 dat via José Gomes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Diogo Gonçalves dacht na 26 minuten te scoren voor Benfica U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde Benfica U19 via José Gomes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 36 minuten spelen wist Benfica U19 via Gonçalo Rodrigues de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 42e minuut scoorde Hildeberto Pereira namens Benfica U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 55e minuut leek Diogo Gonçalves te scoren voor Benfica U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 78e minuut leek Hildeberto Pereira te scoren voor Benfica U19, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica O19 - Astana O19
8
0
LIVE Benfica O19 - Astana O19 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Astana O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
21' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
26' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
34' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
36' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Gonçalo Rodrigues Benfica U19
42' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hildeberto Pereira Benfica U19
46' Wissel Astana U19 Wissel A. Amantayev voor Y. Zhailaubekov Astana U19
55' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
57' Wissel Benfica U19 Wissel João Filipe voor José Gomes Benfica U19
67' Wissel Benfica U19 Wissel Bruno Lourenço voor João Carvalho Benfica U19
71' Wissel Astana U19 Wissel A. Assainov voor V. Pron Astana U19
72' Wissel Benfica U19 Wissel Tiago Dias voor Diogo Gonçalves Benfica U19
74' Wissel Astana U19 Wissel R. Adamov voor A. Saginov Astana U19
78' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hildeberto Pereira Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Astana O19
Opstellingen Benfica O19 - Astana O19

Voorbeschouwing Benfica O19 - Astana O19

Benfica O19 en Astana O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Benfica O19 en Astana O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.