Nabeschouwing Benfica O19 - CSKA Moskou O19 (5-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Benfica O19 het dinsdag 12 september 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskou O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - CSKA Moskou O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - CSKA Moskou O19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en CSKA Moskou O19 is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door N. Santos, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. Benfica U19 vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Santos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Benfica U19, waarmee J. Gomes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 82 minuten deed V. Zhironkin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van CSKA Moscow U19 werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 86e minuut nadat R. Araujo namens Benfica U19 de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Benfica U19 speler U. Embalo, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Benfica O19.

Wedstrijdstatistieken Benfica O19 - CSKA Moskou O19
5
1
LIVE Benfica O19 - CSKA Moskou O19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - CSKA Moskou O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt N. Santos met assist van J. Filipe Benfica U19 1-0
47' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt N. Santos met assist van R. Araujo Benfica U19 2-0
49' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel V. Zhironkin voor D. Merenchukov CSKA Moscow U19
49' Gele kaart CSKA Moscow U19 Gele kaart voor K. Khosonov CSKA Moscow U19
58' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt J. Gomes met assist van M. Dju Benfica U19 3-0
61' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel I. Zakharov voor N. Matskharashvili CSKA Moscow U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel D. Mendes voor M. Dju Benfica U19
68' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel A. Volkov voor K. Maradishvili CSKA Moscow U19
75' Wissel Benfica U19 Wissel U. Embalo voor J. Filipe Benfica U19
80' Wissel Benfica U19 Wissel D. Pinto voor G. Fernandes Benfica U19
82' Doelpunt CSKA Moscow U19 Doelpunt V. Zhironkin met assist van R. Pukhov CSKA Moscow U19 3-1
86' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt R. Araujo met assist van U. Embalo Benfica U19 4-1
89' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt U. Embalo met assist van N. Santos Benfica U19 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - CSKA Moskou O19
Opstellingen Benfica O19 - CSKA Moskou O19

Voorbeschouwing Benfica O19 - CSKA Moskou O19

Benfica O19 en CSKA Moskou O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en CSKA Moskou O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 7 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl CSKA Moskou O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.