Nabeschouwing Besiktas O19 - Monaco O19 (3-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Besiktas O19 het woensdag 1 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Yusuf Ziya Öniş Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas O19 - Monaco O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Besiktas O19 en Monaco O19 is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Besiktas O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Acikgoz, waarmee Besiktas U19 met 1-0 de leiding nam. Besiktas U19 vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Akgun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Besiktas U19 vervolgens op 3-0. Het was M. Apardi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

Na 47 minuten deed A. Bongiovanni iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Monaco U19 werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Monaco U19 dat in de 54e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Alioui de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Besiktas O19.

LIVE Besiktas O19 - Monaco O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt M. Acikgoz met assist van E. Secgin Besiktas U19 1-0
32' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt O. Akgun met assist van Y. Abay Besiktas U19 2-0
42' Penalty Besiktas U19 Penalty M. Apardi Besiktas U19 3-0
46' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor S. Selak Besiktas U19
47' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt A. Bongiovanni Monaco U19 3-1
46' Wissel Monaco U19 Wissel N. Alioui voor F. Antognelli Monaco U19
50' Wissel Besiktas U19 Wissel M. Bulent voor Y. Abay Besiktas U19
54' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt N. Alioui met assist van M. Sylla Monaco U19 3-2
64' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor I. Diallo Monaco U19
69' Wissel Besiktas U19 Wissel E. Atlam voor A. Celebi Besiktas U19
72' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor O. Akgun Besiktas U19
73' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor M. Guler Besiktas U19
73' Wissel Monaco U19 Wissel G. Iglio voor F. Antonucci Monaco U19
90' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor Monaco U19
91' Wissel Besiktas U19 Wissel Y. Atasoy voor O. Akgun Besiktas U19
92' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor M. Sylla Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas O19 - Monaco O19
Opstellingen Besiktas O19 - Monaco O19

Voorbeschouwing Besiktas O19 - Monaco O19

Besiktas O19 en Monaco O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas O19 en Monaco O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Monaco O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Besiktas O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Besiktas O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.