Nabeschouwing Besiktas O19 - RB Leipzig O19 (1-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 26 september 2017 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Besiktas O19 het dinsdag 26 september 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen RB Leipzig O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Yusuf Ziya Öniş Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas O19 - RB Leipzig O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas O19 - RB Leipzig O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Besiktas O19 en RB Leipzig O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Ozturk, waarmee Besiktas U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Abouchabaka in de 36e minuut zorgde er even later voor dat RB Leipzig U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Besiktas O19 - RB Leipzig O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas O19 - RB Leipzig O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt M. Ozturk Besiktas U19 1-0
36' Penalty RB Leipzig U19 Penalty E. Abouchabaka RB Leipzig U19 1-1
65' Wissel RB Leipzig U19 Wissel L. Kruger voor N. Fontaine RB Leipzig U19
67' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor L. Kruger RB Leipzig U19
73' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Kuhn voor E. Majetschak RB Leipzig U19
73' Wissel Besiktas U19 Wissel U. Ata voor S. Selak Besiktas U19
82' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor N. Stierlin RB Leipzig U19
88' Wissel RB Leipzig U19 Wissel L. Schelenz voor M. Hoppe RB Leipzig U19