Nabeschouwing Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19 (2-2) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 25 november 2015 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Borussia Mgladbach O19 het woensdag 25 november 2015 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Fohlenplatz in Mönchengladbach.

Via de Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2015/2016 wedstrijd tussen Borussia Mgladbach O19 en Sevilla O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Sevilla U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Curro Sánchez. Helaas voor Sevilla U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Sevilla U19 dat via José Amo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Eckert dacht na 55 minuten te scoren voor Borussia M'gladbach U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 75e minuut werd Victor Morillo van Sevilla U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sevilla U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten spelen wist Borussia M'gladbach U19 via W. Ndenge de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19
2
2
LIVE Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Curro Sánchez Sevilla U19
36' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Juanmi Carrión Sevilla U19
50' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt José Amo Sevilla U19
52' Wissel Sevilla U19 Wissel Victor Morillo voor Raúl García Sevilla U19
55' Doelpunt Borussia M'gladbach U19 Doelpunt D. Eckert Borussia M'gladbach U19
65' Wissel Sevilla U19 Wissel Javier Pérez voor M. Shved Sevilla U19
70' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Cera Sevilla U19
71' Wissel Borussia M'gladbach U19 Wissel G. Rizzo voor B. Simakala Borussia M'gladbach U19
75' Gele kaart Borussia M'gladbach U19 Gele kaart voor G. van den Berg Borussia M'gladbach U19
75' Rode kaart Sevilla U19 Rode kaart voor Victor Morillo Sevilla U19
77' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Curro Sánchez Sevilla U19
81' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Sedeño Sevilla U19
83' Wissel Borussia M'gladbach U19 Wissel R. Beckers voor A. Herzog Borussia M'gladbach U19
86' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Juan Soriano Sevilla U19
87' Wissel Sevilla U19 Wissel José Mena voor Curro Sánchez Sevilla U19
88' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor José Amo Sevilla U19
90' Doelpunt Borussia M'gladbach U19 Doelpunt W. Ndenge Borussia M'gladbach U19
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19
Opstellingen Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19

Voorbeschouwing Borussia Mgladbach O19 - Sevilla O19

Borussia Mgladbach O19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Mgladbach O19 en Sevilla O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 15 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borussia Mgladbach O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borussia Mgladbach O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.