Nabeschouwing Celtic O19 - Anderlecht O19 (3-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 5 december 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Celtic O19 het dinsdag 5 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The YOUR Radio 103FM Stadium in Dumbarton.

Via de Celtic O19 - Anderlecht O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic O19 - Anderlecht O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Celtic O19 en Anderlecht O19 is onder leiding van scheidsrechter Keith Kennedy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Celtic O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Aitchison, waarmee Celtic U19 met 1-0 de leiding nam. Celtic U19 vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mcinroy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut moest Anderlecht U19 verder met een man minder nadat A. Saelemaekers een rode kaart had gekregen.

In de 57e minuut volgde een derde treffer van Celtic U19, waarmee M. Johnston zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 73 minuten deed M. Corryn iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Anderlecht U19 werd verkleind tot 3-1. Na 75 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat R. Meddour zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Celtic O19.

LIVE Celtic O19 - Anderlecht O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic O19 - Anderlecht O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt J. Aitchison met assist van M. Johnston Celtic U19 1-0
27' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt K. Mcinroy met assist van J. Aitchison Celtic U19 2-0
33' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor M. Corryn Anderlecht U19
37' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor Y. M. Temdieu Anderlecht U19
41' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor R. Meddour Anderlecht U19
43' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor W. Duffy Celtic U19
48' Wissel Anderlecht U19 Wissel F. Amuzu voor M. Suray Anderlecht U19
54' Rode kaart Anderlecht U19 Rode kaart voor A. Saelemaekers Anderlecht U19
55' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor R. Hendry Celtic U19
57' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt M. Johnston met assist van J. Aitchison Celtic U19 3-0
62' Wissel Anderlecht U19 Wissel L. Stevens voor J. Kiwior Anderlecht U19
73' Doelpunt Anderlecht U19 Doelpunt M. Corryn met assist van T. Leoni Anderlecht U19 3-1
75' Tweede gele kaart Anderlecht U19 Tweede gele kaart voor R. Meddour Anderlecht U19
77' Wissel Celtic U19 Wissel L. Bell voor W. Duffy Celtic U19
82' Wissel Celtic U19 Wissel B. Watson voor E. Henderson Celtic U19
84' Wissel Anderlecht U19 Wissel A. Colassin voor N. Azevedo-Janelas Anderlecht U19
90' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor M. Hill Celtic U19
91' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor L. Bell Celtic U19
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic O19 - Anderlecht O19
Opstellingen Celtic O19 - Anderlecht O19
De opstellingen van Celtic O19 en Anderlecht O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.