Nabeschouwing Celtic O19 - Bayern Munchen O19 (1-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 31 oktober 2017 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Celtic O19 het dinsdag 31 oktober 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cappielow Park in Greenock.

Via de Celtic O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic O19 - Bayern Munchen O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Celtic O19 en Bayern Munchen O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door J. Aitchison, waarmee Celtic U19 met 1-0 de leiding nam. Bayern U19 kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Batista Meier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette O. Batista Meier zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bayern U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Bayern Munchen O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Celtic O19 - Bayern Munchen O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor D. Jelisic Bayern U19
56' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor E. Henderson Celtic U19
59' Wissel Bayern U19 Wissel J. Butler voor P. Herrmann Bayern U19
61' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt J. Aitchison met assist van E. Henderson Celtic U19 1-0
63' Wissel Bayern U19 Wissel A. Stiller voor D. Jelisic Bayern U19
67' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Zaiser Bayern U19
68' Wissel Celtic U19 Wissel B. Watson voor E. Henderson Celtic U19
72' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor C. Miller Celtic U19
73' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt O. Batista Meier Bayern U19 1-1
76' Wissel Bayern U19 Wissel J. Herrmann voor M. Zaiser Bayern U19
78' Wissel Celtic U19 Wissel W. Duffy voor C. Miller Celtic U19
79' Wissel Celtic U19 Wissel G. Savoury voor L. Bell Celtic U19
83' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor J. Stanisic Bayern U19
93' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor J. Butler Bayern U19
94' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt O. Batista Meier Bayern U19 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Celtic O19 - Bayern Munchen O19

Voorbeschouwing Celtic O19 - Bayern Munchen O19

Celtic O19 en Bayern Munchen O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Celtic O19 en Bayern Munchen O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 18 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern Munchen O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern Munchen O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Celtic O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Celtic O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.