Nabeschouwing Chelsea O19 - Atl. Madrid O19 (4-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 5 december 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Chelsea O19 het dinsdag 5 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Atl. Madrid O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Chelsea O19 en Atl. Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 4-2 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. H. St.Clair maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chelsea U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chelsea U19 vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Familio-Castillo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Chelsea U19, waarmee L. McCormick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Chelsea U19 geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Familio-Castillo. Na 88 minuten wist Atl. Madrid U19 eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van A. Salido bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Atl. Madrid U19 speler A. Ferreras, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jens Maae bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Chelsea O19.

LIVE Chelsea O19 - Atl. Madrid O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Chelsea U19 Penalty H. St.Clair Chelsea U19 1-0
29' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor F. Montero Atl. Madrid U19
30' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt J. Familio-Castillo met assist van H. St.Clair Chelsea U19 2-0
43' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. McCormick met assist van M. Guehi Chelsea U19 3-0
46' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel J. Munoz voor F. Montero Atl. Madrid U19
55' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Gilmour voor G. McEachran Chelsea U19
58' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Salido voor Salomon Atl. Madrid U19
59' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt J. Familio-Castillo met assist van C. Da Silva Chelsea U19 4-0
63' Wissel Chelsea U19 Wissel T. Uwakwe voor C. Gallagher Chelsea U19
74' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Escudero voor J. Aguero Atl. Madrid U19
77' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Gilmour Chelsea U19
80' Wissel Chelsea U19 Wissel F. Anjorin voor H. St.Clair Chelsea U19
88' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Salido met assist van J. Munoz Atl. Madrid U19 4-1
89' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Ferreras Atl. Madrid U19 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Chelsea O19 - Atl. Madrid O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Atl. Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.