Nabeschouwing CSKA Moskou O19 - Benfica O19 (2-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 22 november 2017 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt CSKA Moskou O19 het woensdag 22 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Oktyabr' (Moskva) in Moskva.

Via de CSKA Moskou O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskou O19 - Benfica O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen CSKA Moskou O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskou O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door N. Matskharashvili, waarmee CSKA Moscow U19 met 1-0 de leiding nam. CSKA Moscow U19 vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Zhironkin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskou O19.

LIVE CSKA Moskou O19 - Benfica O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskou O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart CSKA Moscow U19 Gele kaart voor M. Eleev CSKA Moscow U19
40' Gele kaart CSKA Moscow U19 Gele kaart voor I. Oleynikov CSKA Moscow U19
56' Wissel Benfica U19 Wissel T. Oliveira voor N. Santos Benfica U19
61' Gele kaart CSKA Moscow U19 Gele kaart voor K. Khosonov CSKA Moscow U19
72' Doelpunt CSKA Moscow U19 Doelpunt N. Matskharashvili met assist van V. Zhironkin CSKA Moscow U19 1-0
76' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor P. Costa Benfica U19
78' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel O. Rubenis voor D. Merenchukov CSKA Moscow U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel U. Embalo voor Jota Benfica U19
79' Gele kaart CSKA Moscow U19 Gele kaart voor A. Volkov CSKA Moscow U19
79' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor J. Gomes Benfica U19
82' Wissel Benfica U19 Wissel L. Barros voor P. Costa Benfica U19
83' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel K. Maradishvili voor N. Matskharashvili CSKA Moscow U19
85' Doelpunt CSKA Moscow U19 Doelpunt V. Zhironkin met assist van M. Eleev CSKA Moscow U19 2-0
89' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel D. Khramov voor V. Zhironkin CSKA Moscow U19
91' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor L. Barros Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskou O19 - Benfica O19
Opstellingen CSKA Moskou O19 - Benfica O19

Voorbeschouwing CSKA Moskou O19 - Benfica O19

CSKA Moskou O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskou O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 12 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Benfica O19 favoriet. 2 keer wist de ploeg van CSKA Moskou O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CSKA Moskou O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.