Nabeschouwing Feyenoord O19 - Napoli O19 (4-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 6 december 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Feyenoord O19 het woensdag 6 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Napoli O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Feyenoord O19 - Napoli O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord O19 - Napoli O19 (4-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Feyenoord O19 en Napoli O19 is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 4-3 overwinning voor Feyenoord O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Zerbin, waarmee Napoli U19 met 0-1 de leiding nam. Feyenoord U19 kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Kokcu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette L. Geertruida zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord U19 vergroot nadat O. Kokcu de 3-1 wist te scoren. In de 70e minuut kwam Napoli U19 weer dichterbij, nadat C. Palmieri de stand terug wist te brengen naar 3-2. Na 75 minuten kon M. Scarf van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Napoli U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 85e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was G. Gaetano die de score op 3-3 zette en daarmee Napoli U19 weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door A. El Bouchataoui van Feyenoord U19 die daarmee in de 95e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bartosz Frankowski bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Feyenoord O19.

LIVE Feyenoord O19 - Napoli O19 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord O19 - Napoli O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt A. Zerbin met assist van G. Gaetano Napoli U19 0-1
14' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Esposito Napoli U19
33' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt O. Kokcu met assist van R. Huijgen Feyenoord U19 1-1
37' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt L. Geertruida met assist van A. El Bouchataoui Feyenoord U19 2-1
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel C. Toure voor D. Vente Feyenoord U19
48' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor M. Scarf Napoli U19
49' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt O. Kokcu Feyenoord U19 3-1
52' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor B. Abdallah Napoli U19
59' Wissel Napoli U19 Wissel L. Sgarbi voor F. Mezzoni Napoli U19
64' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor W. Burger Feyenoord U19
64' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor U. Otranto Napoli U19
70' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt C. Palmieri met assist van L. Sgarbi Napoli U19 3-2
75' Tweede gele kaart Napoli U19 Tweede gele kaart voor M. Scarf Napoli U19
77' Wissel Napoli U19 Wissel N. Bartiromo voor A. Zerbin Napoli U19
78' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor O. Kokcu Feyenoord U19
80' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Wehrmann voor O. Kokcu Feyenoord U19
85' Penalty Napoli U19 Penalty G. Gaetano Napoli U19 3-3
85' Wissel Napoli U19 Wissel A. Energe voor C. Palmieri Napoli U19
88' Wissel Feyenoord U19 Wissel A. Bangura voor J. Zwarts Feyenoord U19
95' Penalty Feyenoord U19 Penalty A. El Bouchataoui Feyenoord U19 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord O19 - Napoli O19
Opstellingen Feyenoord O19 - Napoli O19
De opstellingen van Feyenoord O19 en Napoli O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.