Nabeschouwing Galatasaray O19 - Benfica O19 (1-11) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 21 oktober 2015 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Galatasaray O19 het woensdag 21 oktober 2015 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19.

Via de Galatasaray O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray O19 - Benfica O19 (1-11)

Het UEFA Youth League duel tussen Galatasaray O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 1-11 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-11 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Galatasaray U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Işsever. Helaas voor Galatasaray U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Benfica U19 dat via Diogo Gonçalves dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. José Gomes dacht na 27 minuten te scoren voor Benfica U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 32e minuut scoorde Benfica U19 via Renato Sanches, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 34 minuten spelen wist Benfica U19 via Diogo Gonçalves de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut scoorde Diogo Gonçalves namens Benfica U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 63e minuut leek José Gomes te scoren voor Benfica U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 65e minuut leek José Gomes te scoren voor Benfica U19, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 72e minuut leek João Carvalho te scoren voor Benfica U19, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-11 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray O19 - Benfica O19
1
11
LIVE Galatasaray O19 - Benfica O19 1-11

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Galatasaray U19 Penalty V. Işsever Galatasaray U19
24' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
27' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
30' Wissel Benfica U19 Wissel Ricardo Araujo voor Yuri Ribeiro Benfica U19
32' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Renato Sanches Benfica U19
34' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
46' Wissel Galatasaray U19 Wissel I. Demirbağ voor B. Yetkin Galatasaray U19
46' Wissel Galatasaray U19 Wissel Ç. Turan voor C. Yüksel Galatasaray U19
58' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
63' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
64' Wissel Benfica U19 Wissel João Filipe voor Diogo Gonçalves Benfica U19
65' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
65' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor K. Çalışkan Galatasaray U19
68' Wissel Benfica U19 Wissel Jorge Pereira voor José Gomes Benfica U19
71' Wissel Galatasaray U19 Wissel M. Yeşilyurt voor G. Göksu Galatasaray U19
72' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Carvalho Benfica U19
76' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hildeberto Pereira Benfica U19
78' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Francisco Ferreira Benfica U19
91' Penalty Benfica U19 Penalty João Carvalho Benfica U19