Nabeschouwing Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19 (3-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 27 september 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Juventus O19 het woensdag 27 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Training Center in Vinovo.

Via de Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Olympiakos Piraeus O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Vrousai, waarmee Olympiakos Piraeus U19 met 0-1 de leiding nam. Juventus U19 kreeg via M. Olivieri in de 33e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Juventus U19 in de 33e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van M. Olivieri.

In de 52e minuut was het Juventus U19 dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Kameraj. Na 68 minuten werd de voorsprong voor Juventus U19 vergroot nadat A. Di Pardo de 3-1 wist te scoren. Na 74 minuten was het M. Vrousai van Olympiakos Piraeus U19 de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus O19.

LIVE Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Juventus U19 Wissel A. Di Pardo voor G. Montaperto Juventus U19
23' Doelpunt Olympiakos Piraeus U19 Doelpunt M. Vrousai met assist van G. Xenitidis Olympiakos Piraeus U19 0-1
33' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor N. Peiros Olympiakos Piraeus U19
33' Penalty gemist Juventus U19 Penalty gemist M. Olivieri Juventus U19
33' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt M. Olivieri Juventus U19 1-1
52' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt C. Kameraj Juventus U19 2-1
56' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor F. Caligara Juventus U19
56' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel G. Neofytidis voor P. Tserkonis Olympiakos Piraeus U19
68' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt A. Di Pardo Juventus U19 3-1
68' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel D. Ziakas voor N. Peiros Olympiakos Piraeus U19
74' Penalty gemist Olympiakos Piraeus U19 Penalty gemist M. Vrousai Olympiakos Piraeus U19
75' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor T. Kostanasios Olympiakos Piraeus U19
80' Wissel Juventus U19 Wissel R. Capellini voor J. Pereira Juventus U19
85' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel A. Georgantis voor T. Kostanasios Olympiakos Piraeus U19
86' Wissel Juventus U19 Wissel L. Merio voor F. Caligara Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19
Opstellingen Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19

Voorbeschouwing Juventus O19 - Olympiakos Piraeus O19

Juventus O19 en Olympiakos Piraeus O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Juventus O19 en Olympiakos Piraeus O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 4 november 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Olympiakos Piraeus O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Juventus O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus O19. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.