Nabeschouwing Liverpool O19 - Spartak Moskva O19 (2-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 6 december 2017 - 13:30 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Liverpool O19 het woensdag 6 december 2017 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Liverpool O19 - Spartak Moskva O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool O19 - Spartak Moskva O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Liverpool O19 en Spartak Moskva O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Jones, waarmee Liverpool U19 met 1-0 de leiding nam. Liverpool U19 vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Johnston op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Liverpool O19.

LIVE Liverpool O19 - Spartak Moskva O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool O19 - Spartak Moskva O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt C. Jones Liverpool U19 1-0
17' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor A. Voropaev Spartak Moskva U19
32' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt G. Johnston Liverpool U19 2-0
66' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor H. Kane Liverpool U19
70' Wissel Liverpool U19 Wissel L. Millar voor C. Jones Liverpool U19
70' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel I. Mazurov voor D. Proshliakov Spartak Moskva U19
75' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel D. Lopatin voor K. Orekhov Spartak Moskva U19
75' Wissel Liverpool U19 Wissel E. Tagseth voor H. Kane Liverpool U19
77' Wissel Liverpool U19 Wissel E. Dixon-Bonner voor B. Adekanye Liverpool U19
81' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor A. Lewis Liverpool U19
89' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel I. Repyakh voor S. Bakaev Spartak Moskva U19
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool O19 - Spartak Moskva O19
Opstellingen Liverpool O19 - Spartak Moskva O19
De opstellingen van Liverpool O19 en Spartak Moskva O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.