Nabeschouwing Maribor O19 - Liverpool O19 (1-4) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 17 oktober 2017 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Maribor O19 het dinsdag 17 oktober 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Športni park Lendava in Lendava.

Via de Maribor O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor O19 - Liverpool O19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Maribor O19 en Liverpool O19 is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Matko, waarmee Maribor U19 met 1-0 de leiding nam. Liverpool U19 kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Adekanye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette H. Kane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liverpool U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Liverpool U19 vergroot nadat L. Millar de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 58e minuut wist B. Adekanye namens Liverpool U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4. Na 70 minuten was het T. Horvat van Maribor U19 de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 1-3 bleef. Na 86 minuten moest Maribor U19 speler A. Hodzic het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Maribor U19 de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Na 87 minuten moest ook A. Hodzic van Maribor U19 het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Liverpool O19.

LIVE Maribor O19 - Liverpool O19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Maribor U19 Doelpunt A. Matko met assist van L. Stor Maribor U19 1-0
28' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor T. Pirtovsek Maribor U19
30' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt B. Adekanye met assist van C. Jones Liverpool U19 1-1
32' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt H. Kane Liverpool U19 1-2
46' Wissel Maribor U19 Wissel N. Zugelj voor L. Grajfoner Maribor U19
52' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt L. Millar met assist van B. Adekanye Liverpool U19 1-3
58' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt B. Adekanye Liverpool U19 1-4
60' Wissel Maribor U19 Wissel J. Stusej voor L. Stor Maribor U19
66' Wissel Liverpool U19 Wissel E. Dixon-Bonner voor C. Jones Liverpool U19
69' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor G. Johnston Liverpool U19
70' Penalty gemist Maribor U19 Penalty gemist T. Horvat Maribor U19
71' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor A. Hodzic Maribor U19
74' Wissel Liverpool U19 Wissel G. McAuley voor L. Millar Liverpool U19
81' Wissel Maribor U19 Wissel V. Gorza voor T. Horvat Maribor U19
83' Wissel Liverpool U19 Wissel P. Glatzel voor B. Adekanye Liverpool U19
86' Tweede gele kaart Maribor U19 Tweede gele kaart voor A. Hodzic Maribor U19
87' Tweede gele kaart Maribor U19 Tweede gele kaart voor A. Hodzic Maribor U19