Nabeschouwing Monaco O19 - Porto O19 (3-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 26 september 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Monaco O19 het dinsdag 26 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in CMB Training Centre (La Turbie) in La Turbie.

Via de Monaco O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco O19 - Porto O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Monaco O19 en Porto O19 is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monaco U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Mboula. Porto U19 kreeg via D. Dalot in de 28e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Maleck namens Porto U19 in de 46e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 54 minuten was het B. Badiashile die de bal in eigen doel werkte, waardoor Porto U19 op 1-2 kwam te staan. Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Bongiovanni de 2-2 maakte namens Monaco U19. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Monaco U19 dat via A. Bongiovanni nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 86e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Monaco O19.

LIVE Monaco O19 - Porto O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt J. Mboula met assist van A. Bongiovanni Monaco U19 1-0
28' Penalty gemist Porto U19 Penalty gemist D. Dalot Porto U19
46' Doelpunt Porto U19 Doelpunt J. Maleck met assist van M. Queta Porto U19 1-1
46' Wissel Monaco U19 Wissel K. Thuram voor F. Antonucci Monaco U19
54' Eigen doelpunt Porto U19 Eigen doelpunt B. Badiashile Porto U19 1-2
63' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor A. Bongiovanni Monaco U19
67' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor J. Lameira Porto U19
68' Wissel Porto U19 Wissel M. Barbosa voor J. Neto Porto U19
76' Wissel Porto U19 Wissel P. Justiniano voor M. Cassama Porto U19
79' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt A. Bongiovanni Monaco U19 2-2
83' Wissel Porto U19 Wissel F. Ferreira voor R. Baro Porto U19
86' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt A. Bongiovanni met assist van J. Mboula Monaco U19 3-2
88' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor K. Thuram Monaco U19
93' Wissel Monaco U19 Wissel A. Silva voor L. A. Mfomo Monaco U19