Nabeschouwing Paris SG O19 - Anderlecht O19 (2-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 31 oktober 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Paris SG O19 het dinsdag 31 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal Georges Lefèvre in Saint-Germain-en-Laye.

Via de Paris SG O19 - Anderlecht O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paris SG O19 - Anderlecht O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Paris SG O19 en Anderlecht O19 is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Anderlecht O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Diaby, waarmee Paris SG U19 met 1-0 de leiding nam. Paris SG U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Guclu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut kreeg A. Zagre van Paris SG U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Paris SG U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

N. Azevedo-Janelas zette Anderlecht U19 even later op 2-1 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat N. Azevedo-Janelas van Anderlecht U19 de 2-2 maakte in de 79e minuut. Na 82 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat A. Georgen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het lukte Anderlecht U19 in de 84e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was F. Amuzu die de 2-3 wist te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Anderlecht O19.

LIVE Paris SG O19 - Anderlecht O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paris SG O19 - Anderlecht O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt M. Diaby met assist van T. Weah Paris SG U19 1-0
46' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor D. Foulon Anderlecht U19
48' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt M. Guclu met assist van M. Diaby Paris SG U19 2-0
46' Wissel Anderlecht U19 Wissel H. El Kababri voor S. Dewaele Anderlecht U19
46' Wissel Paris SG U19 Wissel V. Postolachi voor M. Guclu Paris SG U19
51' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor M. Corryn Anderlecht U19
57' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor A. Zagre Paris SG U19
57' Wissel Anderlecht U19 Wissel T. Leoni voor A. Mayanga Anderlecht U19
58' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor A. Georgen Paris SG U19
60' Wissel Paris SG U19 Wissel I. Mzaouiyani voor Y. Adli Paris SG U19
70' Tweede gele kaart Paris SG U19 Tweede gele kaart voor A. Zagre Paris SG U19
71' Penalty Anderlecht U19 Penalty N. Azevedo-Janelas Anderlecht U19 2-1
74' Wissel Paris SG U19 Wissel E. Attah voor M. Diaby Paris SG U19
79' Doelpunt Anderlecht U19 Doelpunt N. Azevedo-Janelas met assist van D. Foulon Anderlecht U19 2-2
82' Tweede gele kaart Paris SG U19 Tweede gele kaart voor A. Georgen Paris SG U19
84' Doelpunt Anderlecht U19 Doelpunt F. Amuzu met assist van T. Leoni Anderlecht U19 2-3
85' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor F. Amuzu Anderlecht U19
87' Wissel Anderlecht U19 Wissel R. Meddour voor N. Azevedo-Janelas Anderlecht U19
Video hoogtepunten en samenvatting Paris SG O19 - Anderlecht O19
Opstellingen Paris SG O19 - Anderlecht O19

Voorbeschouwing Paris SG O19 - Anderlecht O19

Paris SG O19 en Anderlecht O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Paris SG O19 en Anderlecht O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 18 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paris SG O19. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Paris SG O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Anderlecht O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.