Nabeschouwing Qarabag O19 - Chelsea O19 (1-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 22 november 2017 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Qarabag O19 het woensdag 22 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabag O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabag O19 - Chelsea O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Qarabag O19 en Chelsea O19 is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Y. Deda, waarmee Qarabag U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Taylor-Crossdale in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Chelsea U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut zette C. Brown zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelsea U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Chelsea U19 vergroot nadat G. McEachran de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Chelsea O19.

LIVE Qarabag O19 - Chelsea O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabag O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Qarabag U19 Doelpunt Y. Deda Qarabag U19 1-0
55' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Gallagher voor T. Uwakwe Chelsea U19
61' Penalty Chelsea U19 Penalty M. Taylor-Crossdale Chelsea U19 1-1
62' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor C. Gallagher Chelsea U19
65' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Brown voor B. Gilmour Chelsea U19
70' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt C. Brown Chelsea U19 1-2
74' Wissel Qarabag U19 Wissel A. Aliyev voor M. Rustamov Qarabag U19
76' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt G. McEachran met assist van C. Gallagher Chelsea U19 1-3
80' Gele kaart Qarabag U19 Gele kaart voor P. Mehdiyev Qarabag U19
83' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Panzo voor M. Guehi Chelsea U19
87' Wissel Qarabag U19 Wissel I. Huseinov voor E. Asadov Qarabag U19
92' Wissel Qarabag U19 Wissel T. Rzayev voor Y. Hasanov Qarabag U19
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabag O19 - Chelsea O19
Opstellingen Qarabag O19 - Chelsea O19

Voorbeschouwing Qarabag O19 - Chelsea O19

Qarabag O19 en Chelsea O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Qarabag O19 en Chelsea O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 12 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabag O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabag O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.