Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Besiktas O19 (4-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 6 december 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt RB Leipzig O19 het woensdag 6 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Besiktas O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Besiktas O19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen RB Leipzig O19 en Besiktas O19 is geëindigd in een 4-0 overwinning voor RB Leipzig O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door F. Schimmel, waarmee RB Leipzig U19 met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig U19 vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Stierlin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut moest Besiktas U19 verder met een man minder nadat H. Seylighli een rode kaart had gekregen.

E. M. Aslan zette RB Leipzig U19 even later op 3-0 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam RB Leipzig U19 geen gas terug, waardoor in de 89e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Hartmann.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor RB Leipzig O19.

LIVE RB Leipzig O19 - Besiktas O19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Besiktas O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor E. Atlam Besiktas U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel F. Hartmann voor N. Fontaine RB Leipzig U19
57' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt F. Schimmel met assist van E. Abouchabaka RB Leipzig U19 1-0
58' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Holm voor F. Schimmel RB Leipzig U19
59' Wissel Besiktas U19 Wissel M. Bulent voor G. Sevim Besiktas U19
63' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor N. Holm RB Leipzig U19
65' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor R. Yilmaz Besiktas U19
67' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor O. Akgun Besiktas U19
70' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt N. Stierlin met assist van F. Hartmann RB Leipzig U19 2-0
72' Wissel Besiktas U19 Wissel I. Isler voor O. Akgun Besiktas U19
73' Wissel RB Leipzig U19 Wissel L. Schmidt voor N. Stierlin RB Leipzig U19
81' Rode kaart Besiktas U19 Rode kaart voor H. Seylighli Besiktas U19
81' Penalty RB Leipzig U19 Penalty E. M. Aslan RB Leipzig U19 3-0
82' Wissel Besiktas U19 Wissel Y. Bildik voor E. Secgin Besiktas U19
89' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt F. Hartmann RB Leipzig U19 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting RB Leipzig O19 - Besiktas O19
Opstellingen RB Leipzig O19 - Besiktas O19
De opstellingen van RB Leipzig O19 en Besiktas O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.