Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Monaco O19 (1-4) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 13 september 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt RB Leipzig O19 het woensdag 13 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Monaco O19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen RB Leipzig O19 en Monaco O19 is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monaco U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Mboula. Monaco U19 vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Popovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van K. Senkbeil zorgde ervoor dat Monaco U19 in de 72e minuut op 0-3 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Monaco U19 geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Sylla. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist E. Majetschak namens RB Leipzig U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Monaco O19.

LIVE RB Leipzig O19 - Monaco O19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt J. Mboula met assist van J. Serrano Monaco U19 0-1
38' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt B. Popovic met assist van A. Bongiovanni Monaco U19 0-2
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Fontaine voor E. M. Aslan RB Leipzig U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel L. Schelenz voor K. Ludewig RB Leipzig U19
47' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor A. Bongiovanni Monaco U19
65' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Kuehn voor E. Abouchabaka RB Leipzig U19
72' Eigen doelpunt Monaco U19 Eigen doelpunt K. Senkbeil A. Bongiovanni Monaco U19 0-3
73' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt M. Sylla met assist van I. Diallo Monaco U19 0-4
78' Wissel Monaco U19 Wissel A. Silva voor J. Serrano Monaco U19
80' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor F. Antognelli Monaco U19
89' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt E. Majetschak RB Leipzig U19 1-4
90' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor I. Diallo Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting RB Leipzig O19 - Monaco O19
Opstellingen RB Leipzig O19 - Monaco O19

Voorbeschouwing RB Leipzig O19 - Monaco O19

RB Leipzig O19 en Monaco O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat RB Leipzig O19 en Monaco O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.