Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Porto O19 (0-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 17 oktober 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt RB Leipzig O19 het dinsdag 17 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Porto O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen RB Leipzig O19 en Porto O19 is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door D. Dalot, waarmee Porto U19 met 0-1 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Baro op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Porto O19.

LIVE RB Leipzig O19 - Porto O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor D. Queiros Porto U19
58' Wissel Porto U19 Wissel R. Baro voor P. Moreira Porto U19
61' Wissel RB Leipzig U19 Wissel M. Dauter voor F. Schimmel RB Leipzig U19
61' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Holm voor L. Kruger RB Leipzig U19
66' Wissel Porto U19 Wissel J. Neto voor M. Queta Porto U19
73' Wissel RB Leipzig U19 Wissel F. Hartmann voor N. Fontaine RB Leipzig U19
79' Doelpunt Porto U19 Doelpunt D. Dalot met assist van R. Baro Porto U19 0-1
80' Wissel Porto U19 Wissel J. Teixeira voor J. Maleck Porto U19
82' Doelpunt Porto U19 Doelpunt R. Baro met assist van D. Dalot Porto U19 0-2