Nabeschouwing Roma O19 - Bayer Leverkusen O19 (5-1) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 4 november 2015 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Roma O19 het woensdag 4 november 2015 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Fulvio Bernardini (Trigoria Alta) in Trigoria Alta.

Via de Roma O19 - Bayer Leverkusen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma O19 - Bayer Leverkusen O19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Roma O19 en Bayer Leverkusen O19 is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Roma O19. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Roma U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van C. DUrso. Helaas voor Roma U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Roma U19 dat via S. Umar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Umar dacht na 34 minuten te scoren voor Roma U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Roma U19 via S. Umar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Bayer Leverkusen U19 via P. Džalto de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde C. DUrso namens Roma U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma O19 - Bayer Leverkusen O19
5
1
LIVE Roma O19 - Bayer Leverkusen O19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma O19 - Bayer Leverkusen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Roma U19 Doelpunt C. DUrso Roma U19
27' Doelpunt Roma U19 Doelpunt S. Umar Roma U19
27' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor S. Umar Roma U19
34' Doelpunt Roma U19 Doelpunt S. Umar Roma U19
47' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel D. Nesseler voor J. Abu Hanna Bayer Leverkusen U19
55' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel U. Osawe voor P. Gemein Bayer Leverkusen U19
57' Doelpunt Roma U19 Doelpunt S. Umar Roma U19
70' Wissel Roma U19 Wissel S. Ciavattini voor N. Abdullahi Roma U19
77' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. De Santis Roma U19
83' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt P. Džalto Bayer Leverkusen U19
83' Wissel Roma U19 Wissel E. Spinozzi voor A. Bordin Roma U19
84' Doelpunt Roma U19 Doelpunt C. DUrso Roma U19
85' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel J. Ghafourian voor M. Frey Bayer Leverkusen U19
89' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor L. Vasco Roma U19
89' Wissel Roma U19 Wissel L. Grossi voor R. Marchizza Roma U19
91' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor T. Kucz Bayer Leverkusen U19
Video hoogtepunten en samenvatting Roma O19 - Bayer Leverkusen O19
Opstellingen Roma O19 - Bayer Leverkusen O19

Voorbeschouwing Roma O19 - Bayer Leverkusen O19

Roma O19 en Bayer Leverkusen O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Roma O19 en Bayer Leverkusen O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 20 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.