Nabeschouwing Roma O19 - Chelsea O19 (1-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 31 oktober 2017 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Roma O19 het dinsdag 31 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tre Fontane (Roma) in Roma.

Via de Roma O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma O19 - Chelsea O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Roma O19 en Chelsea O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Sterling, waarmee Chelsea U19 met 0-1 de leiding nam. Chelsea U19 vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taylor-Crossdale op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Roma U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Z. Celar. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Roma U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Chelsea O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Roma O19 - Chelsea O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Sterling met assist van T. Chalobah Chelsea U19 0-1
21' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt M. Taylor-Crossdale Chelsea U19 0-2
35' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor D. Bouah Roma U19
43' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Grant Chelsea U19
50' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor G. McEachran Chelsea U19
64' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Gilmour voor G. McEachran Chelsea U19
66' Wissel Roma U19 Wissel K. Masangu voor V. Besuijen Roma U19
69' Wissel Chelsea U19 Wissel L. McCormick voor C. Hudson-Odoi Chelsea U19
79' Doelpunt Roma U19 Doelpunt Z. Celar met assist van K. Masangu Roma U19 1-2
80' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor S. Ciavattini Roma U19
84' Wissel Roma U19 Wissel L. Petrungaro voor R. Cappa Roma U19
86' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Brown voor M. Taylor-Crossdale Chelsea U19
88' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Gilmour Chelsea U19
89' Wissel Roma U19 Wissel A. Barbarossa voor F. Semeraro Roma U19
92' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor D. Sterling Chelsea U19
Video hoogtepunten en samenvatting Roma O19 - Chelsea O19
Opstellingen Roma O19 - Chelsea O19

Voorbeschouwing Roma O19 - Chelsea O19

Roma O19 en Chelsea O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Roma O19 en Chelsea O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 18 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma O19. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roma O19 als Chelsea O19 wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.