Nabeschouwing Sevilla O19 - Spartak Moskva O19 (3-3) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Sevilla O19 het woensdag 1 november 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Viejo Nervión in Sevilla.

Via de Sevilla O19 - Spartak Moskva O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla O19 - Spartak Moskva O19 (3-3)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Sevilla O19 en Spartak Moskva O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Ignatov, waarmee Spartak Moskva U19 met 0-1 de leiding nam. Sevilla U19 kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. C. Vargas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette A. Viedma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sevilla U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Sevilla U19 vergroot nadat Charaf de 3-1 wist te scoren. In de 54e minuut kwam Spartak Moskva U19 weer dichterbij, nadat A. Rudenko de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Spartak Moskva U19. Het was I. Mazurov die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sevilla O19 - Spartak Moskva O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla O19 - Spartak Moskva O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt M. Ignatov met assist van P. Volodkin Spartak Moskva U19 0-1
27' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor A. Voropaev Spartak Moskva U19
41' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt J. C. Vargas met assist van J. Alonso Sevilla U19 1-1
45' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt A. Viedma met assist van M. Diouri Sevilla U19 2-1
52' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Charaf met assist van J. C. Vargas Sevilla U19 3-1
53' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel I. Mazurov voor K. Orekhov Spartak Moskva U19
54' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt A. Rudenko met assist van D. Proshliakov Spartak Moskva U19 3-2
57' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor A. Rudenko Spartak Moskva U19
67' Wissel Sevilla U19 Wissel J. Delgado voor J. C. Vargas Sevilla U19
70' Wissel Sevilla U19 Wissel L. Espinar voor E. Rios Sevilla U19
76' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor M. Ignatov Spartak Moskva U19
86' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Charaf Sevilla U19
90' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor A. Viedma Sevilla U19
91' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor P. Volodkin Spartak Moskva U19
91' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor A. Maksimenko Spartak Moskva U19
92' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt I. Mazurov Spartak Moskva U19 3-3
95' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor D. Markitesov Spartak Moskva U19
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla O19 - Spartak Moskva O19
Opstellingen Sevilla O19 - Spartak Moskva O19

Voorbeschouwing Sevilla O19 - Spartak Moskva O19

Sevilla O19 en Spartak Moskva O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla O19 en Spartak Moskva O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.