Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19 (1-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Shakhtar Donetsk O19 het woensdag 1 november 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in NTB Metalist in Vysokyi.

Via de Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk O19 en Feyenoord O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door V. Kuzmenko, waarmee Shakhtar Donetsk U19 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Feyenoord U19 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk D. Vente die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor J. Bijlow Feyenoord U19
17' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel V. Kuzmenko voor A. Kulakov Shakhtar Donetsk U19
24' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor O. Kokcu Feyenoord U19
57' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel D. Topalov voor M. Andrushchenko Shakhtar Donetsk U19
59' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel V. Yakimets voor O. Kashchuk Shakhtar Donetsk U19
65' Doelpunt Shakhtar Donetsk U19 Doelpunt V. Kuzmenko met assist van D. Topalov Shakhtar Donetsk U19 1-0
66' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Zwarts voor A. Bangura Feyenoord U19
76' Wissel Feyenoord U19 Wissel N. Butter voor W. Burger Feyenoord U19
76' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Vicario voor R. Huijgen Feyenoord U19
79' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor D. Vente Feyenoord U19
79' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor V. Bondar Shakhtar Donetsk U19
90' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt D. Vente Feyenoord U19 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19
Opstellingen Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Feyenoord O19

Shakhtar Donetsk O19 en Feyenoord O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk O19 en Feyenoord O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shakhtar Donetsk O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shakhtar Donetsk O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.