Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19 (1-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 13 september 2017 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Shakhtar Donetsk O19 het woensdag 13 september 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Napoli O19. De wedstrijd wordt gespeeld in NTB Metalist in Vysokyi.

Via de Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Shakhtar Donetsk O19 en Napoli O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Napoli O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door G. Gaetano, waarmee Napoli U19 met 0-1 de leiding nam. Shakhtar Donetsk U19 kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Kulakov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette A. Zerbin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Napoli U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 80e minuut werd C. Palmieri van Napoli U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Napoli U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 93e minuut moest Napoli U19 verder met een man minder, nadat G. Esposito een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Napoli O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19
1
2
LIVE Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Esposito Napoli U19
20' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Gaetano Napoli U19
34' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor Y. Konoplia Shakhtar Donetsk U19
44' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano met assist van U. Otranto Napoli U19 0-1
46' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor C. Napoli U19
46' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Senese Napoli U19
61' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel D. Kryskiv voor M. Chekh Shakhtar Donetsk U19
62' Wissel Napoli U19 Wissel C. Palmieri voor F. Mezzoni Napoli U19
65' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel A. Kulakov voor V. Kuzmenko Shakhtar Donetsk U19
71' Doelpunt Shakhtar Donetsk U19 Doelpunt A. Kulakov met assist van O. Kashchuk Shakhtar Donetsk U19 1-1
72' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt A. Zerbin met assist van G. Gaetano Napoli U19 1-2
78' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel M. Andrushchenko voor D. Topalov Shakhtar Donetsk U19
80' Wissel Napoli U19 Wissel C. Manzi voor A. Zerbin Napoli U19
80' Rode kaart Napoli U19 Rode kaart voor C. Palmieri Napoli U19
87' Wissel Napoli U19 Wissel L. Sgarbi voor G. Gaetano Napoli U19
91' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor B. Abdallah Napoli U19
93' Tweede gele kaart Napoli U19 Tweede gele kaart voor G. Esposito Napoli U19
94' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor V. Bondar Shakhtar Donetsk U19
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19
Opstellingen Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Napoli O19

Shakhtar Donetsk O19 en Napoli O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Shakhtar Donetsk O19 en Napoli O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.