Nabeschouwing Spartak Moskva O19 - Liverpool O19 (2-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 26 september 2017 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Spartak Moskva O19 het dinsdag 26 september 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'noe pole 4 Spartak in Moskva.

Via de Spartak Moskva O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva O19 - Liverpool O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Spartak Moskva O19 en Liverpool O19 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Lewis, waarmee Liverpool U19 met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva U19 kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Rudenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette A. Rudenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spartak Moskva U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 73e minuut moest Liverpool U19 verder met een man minder, nadat C. Masterson een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Spartak Moskva O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva O19 - Liverpool O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor P. Volodkin Spartak Moskva U19
18' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt A. Lewis met assist van L. Millar Liverpool U19 0-1
24' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt A. Rudenko Spartak Moskva U19 1-1
57' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt A. Rudenko met assist van N. Rasskazov Spartak Moskva U19 2-1
58' Wissel Liverpool U19 Wissel B. Adekanye voor E. Tagseth Liverpool U19
60' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor D. Petrunin Spartak Moskva U19
60' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor C. Masterson Liverpool U19
61' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor D. Lopatin Spartak Moskva U19
61' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor C. Jones Liverpool U19
64' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor B. Woodburn Liverpool U19
65' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor L. Mironov Spartak Moskva U19
73' Tweede gele kaart Liverpool U19 Tweede gele kaart voor C. Masterson Liverpool U19
74' Wissel Liverpool U19 Wissel R. Camacho voor R. Brewster Liverpool U19
75' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel D. Patsev voor M. Kalachevskii Spartak Moskva U19
85' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel M. Sazonov voor D. Lopatin Spartak Moskva U19
85' Wissel Liverpool U19 Wissel G. McAuley voor L. Millar Liverpool U19
93' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel A. Gorbulin voor K. Orekhov Spartak Moskva U19