Nabeschouwing Spartak Moskva O19 - Maribor O19 (5-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 21 november 2017 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Spartak Moskva O19 het dinsdag 21 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Maribor O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'noe pole 4 Spartak in Moskva.

Via de Spartak Moskva O19 - Maribor O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva O19 - Maribor O19 (5-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Spartak Moskva O19 en Maribor O19 is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Spartak Moskva O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Kalachevskii, waarmee Spartak Moskva U19 met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva U19 vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kalachevskii op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva U19, waarmee A. Rudenko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spartak Moskva U19 geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Mazurov. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Spartak Moskva U19. Deze werd gescoord door A. Rudenko in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Spartak Moskva O19.

LIVE Spartak Moskva O19 - Maribor O19 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva O19 - Maribor O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt M. Kalachevskii met assist van M. Ignatov Spartak Moskva U19 1-0
39' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt M. Kalachevskii met assist van P. Volodkin Spartak Moskva U19 2-0
47' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt A. Rudenko met assist van N. Rasskazov Spartak Moskva U19 3-0
54' Gele kaart Spartak Moskva U19 Gele kaart voor S. Bakaev Spartak Moskva U19
54' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor M. Verhovcak Maribor U19
57' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor A. Hodzic Maribor U19
61' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel I. Mazurov voor S. Bakaev Spartak Moskva U19
62' Wissel Maribor U19 Wissel M. Mutavcic voor M. Verhovcak Maribor U19
64' Gele kaart Maribor U19 Gele kaart voor T. Pirtovsek Maribor U19
72' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt I. Mazurov met assist van A. Rudenko Spartak Moskva U19 4-0
75' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel K. Orekhov voor P. Volodkin Spartak Moskva U19
75' Wissel Maribor U19 Wissel V. Morec voor N. Zugelj Maribor U19
76' Doelpunt Spartak Moskva U19 Doelpunt A. Rudenko met assist van N. Rasskazov Spartak Moskva U19 5-0
80' Wissel Spartak Moskva U19 Wissel D. Patsev voor M. Ignatov Spartak Moskva U19
83' Wissel Maribor U19 Wissel N. Horvat voor N. Kukovec Maribor U19
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva O19 - Maribor O19
Opstellingen Spartak Moskva O19 - Maribor O19

Voorbeschouwing Spartak Moskva O19 - Maribor O19

Spartak Moskva O19 en Maribor O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva O19 en Maribor O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 13 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maribor O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maribor O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Moskva O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Moskva O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.