Nabeschouwing Zenit Petersburg O19 - Valencia O19 (0-1) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 24 november 2015 - 09:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Zenit Petersburg O19 het dinsdag 24 november 2015 om 09:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Zenit Petersburg O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit Petersburg O19 - Valencia O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Zenit Petersburg O19 en Valencia O19 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 73e minuut dacht Valencia U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Shalimov. Helaas voor Valencia U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit Petersburg O19 - Valencia O19
LIVE Zenit Petersburg O19 - Valencia O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit Petersburg O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Zenit Petersburg U19 Gele kaart voor P. Osipov Zenit Petersburg U19
67' Gele kaart Zenit Petersburg U19 Gele kaart voor N. Andreev Zenit Petersburg U19
73' Eigen doelpunt Valencia U19 Eigen doelpunt F. Shalimov Valencia U19
76' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel S. Bugriev voor F. Shalimov Zenit Petersburg U19
78' Wissel Valencia U19 Wissel Alvaro Gomez voor Gonzalo Villar Valencia U19
79' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Ismael Martinez Valencia U19
79' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel S. Krapuhin voor V. Romanov Zenit Petersburg U19
83' Wissel Valencia U19 Wissel Fran Navarro voor Toni Martínez Valencia U19
89' Wissel Zenit Petersburg U19 Wissel K. Kotov voor I. Kubyshkin Zenit Petersburg U19
91' Wissel Valencia U19 Wissel Gustavo voor Fran Villalba Valencia U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit Petersburg O19 - Valencia O19
Opstellingen Zenit Petersburg O19 - Valencia O19

Voorbeschouwing Zenit Petersburg O19 - Valencia O19

Zenit Petersburg O19 en Valencia O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Zenit Petersburg O19 en Valencia O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 16 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valencia O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zenit Petersburg O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zenit Petersburg O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.