Nabeschouwing Augsburg - Schalke 04 (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Augsburg het zondag 3 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Schalke 04 (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 2-3 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door D. Baier, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Lichtsteiner zorgde ervoor dat Schalke 04 op 1-1 kwam te staan in de 46e minuut. Door een benutte penalty kwam FC Augsburg vervolgens op 2-1. Het was A. Finnbogason die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Kabak de 2-2 maakte voor Schalke 04. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Schalke 04 dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Harit de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Patrick Ittrich en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Schalke 04.

LIVE Augsburg - Schalke 04 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Schalke 04 Wissel D. Caligiuri voor S. Sane Schalke 04
23' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor D. Caligiuri Schalke 04
35' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor O. Mascarell Schalke 04
38' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt D. Baier met assist van M. Richter FC Augsburg 1-0
46' Eigen doelpunt Schalke 04 Eigen doelpunt S. Lichtsteiner Schalke 04 1-1
57' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor W. McKennie Schalke 04
60' Penalty FC Augsburg Penalty A. Finnbogason FC Augsburg 2-1
68' Wissel FC Augsburg Wissel R. Oxford voor M. Richter FC Augsburg
70' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Baier FC Augsburg
71' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt O. Kabak met assist van D. Caligiuri Schalke 04 2-2
75' Wissel Schalke 04 Wissel A. Schopf voor B. Raman Schalke 04
78' Wissel FC Augsburg Wissel Iago voor F. Niederlechner FC Augsburg
82' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Harit Schalke 04 2-3
85' Wissel Schalke 04 Wissel G. Burgstaller voor M. Uth Schalke 04
85' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor D. Baier FC Augsburg
90' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Khedira FC Augsburg
93' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Schopf Schalke 04
95' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Vargas FC Augsburg
95' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Nubel Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Schalke 04
Opstellingen Augsburg - Schalke 04
De opstellingen van Augsburg en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.