Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Wolfsburg (1-4) || Bundesliga 2019/2020

Dinsdag 26 mei 2020 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 26 mei 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Wolfsburg (1-4)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Pongracic, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. VfL Wolfsburg vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Arnold op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van VfL Wolfsburg, waarmee R. Steffen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam VfL Wolfsburg geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Pongracic. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist J. Baumgartlinger namens Bayer 04 Leverkusen de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Schlager bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Wolfsburg.

LIVE Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
32' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Joao Victor VfL Wolfsburg
43' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt M. Pongracic met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 0-1
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Dragovic voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel F. Wirtz voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
63' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
64' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt M. Arnold VfL Wolfsburg 0-2
65' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
67' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
67' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
68' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van Joao Victor VfL Wolfsburg 0-3
71' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Casteels VfL Wolfsburg
74' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
75' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt M. Pongracic met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 0-4
76' Wissel VfL Wolfsburg Wissel O. Marmoush voor R. Steffen VfL Wolfsburg
82' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Knoche voor J. Brooks VfL Wolfsburg
86' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Wolfsburg
Opstellingen Bayer Leverkusen - Wolfsburg
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.