Nabeschouwing Bayern München - Schalke 04 (5-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayern München het zaterdag 25 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Schalke 04 (5-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Manuel Gräfe geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Muller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee L. Goretzka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Alcantara. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Bayern München. Deze werd gescoord door S. Gnabry in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Gräfe bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Bayern München - Schalke 04 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
47' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller met assist van L. Goretzka FC Bayern München 2-0
50' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka FC Bayern München 3-0
57' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor M. Gregoritsch Schalke 04
57' Wissel Schalke 04 Wissel N. Boujellab voor R. Matondo Schalke 04
58' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Alcantara met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 4-0
61' Wissel FC Bayern München Wissel Coutinho voor T. Alcantara FC Bayern München
68' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor I. Perisic FC Bayern München
78' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor L. Goretzka FC Bayern München
80' Wissel Schalke 04 Wissel W. McKennie voor J. Kenny Schalke 04
89' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van Coutinho FC Bayern München 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Schalke 04
Opstellingen Bayern München - Schalke 04
De opstellingen van Bayern München en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Hans-Dieter Flick
Formatie 4-3-1-2
Coach David Wagner
Voorbeschouwing Bayern München - Schalke 04

Bayern München en Schalke 04 treffen elkaar in de 19e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Gräfe en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Schalke 04 in de Bundesliga vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Schalke 04 slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 20
Winst Schalke 04 2
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Schalke 04 terugvinden op de 5e plaats.