Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Fortuna Düsseldorf het zondag 29 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf.

Via de Fortuna Düsseldorf - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Fortuna Düsseldorf en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door R. Hennings, waarmee Fortuna Düsseldorf met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Schmid, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 64e minuut was de ideale kans voor SC Freiburg om te scoren. L. Holer was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat G. Waldschmidt namens SC Freiburg in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Freiburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Düsseldorf - Freiburg
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
112
96
Gevaarlijke aanvallen
52
32
Passes
482
407
Overtredingen
13
12
Buitenspel
4
0
Corners
5
1
Wissels
2
3
LIVE Fortuna Düsseldorf - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Düsseldorf - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor N. Giesselmann Fortuna Düsseldorf
32' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
42' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt R. Hennings met assist van E. Thommy Fortuna Düsseldorf 1-0
45' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Schmid met assist van C. Gunter SC Freiburg 1-1
59' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Petersen SC Freiburg
60' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor D. Kownacki Fortuna Düsseldorf
64' Penalty gemist SC Freiburg Penalty gemist L. Holer SC Freiburg
69' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel B. Tekpetey voor E. Thommy Fortuna Düsseldorf
72' Wissel SC Freiburg Wissel G. Waldschmidt voor L. Holer SC Freiburg
72' Wissel SC Freiburg Wissel V. Grifo voor A. Abrashi SC Freiburg
76' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel O. Ampomah voor D. Kownacki Fortuna Düsseldorf
81' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt G. Waldschmidt met assist van J. Haberer SC Freiburg 1-2
89' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor J. Schmid SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Düsseldorf - Freiburg
Opstellingen Fortuna Düsseldorf - Freiburg
De opstellingen van Fortuna Düsseldorf en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Düsseldorf gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Basiselftal Fortuna Düsseldorf
# Speler Pos.
24 Zack Steffen K
23 Niko Gießelmann V
3 Andre Hoffmann V
5 Kaan Ayhan V
25 Matthias Zimmermann V
13 Adam Bodzek M
34 Lewis Baker M
15 Erik Thommy M
9 Dawid Kownacki M
28 Rouwen Hennings A
11 Kenan Karaman A
Voorbeschouwing Fortuna Düsseldorf - Freiburg

Fortuna Düsseldorf en Freiburg treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Düsseldorf en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fortuna Düsseldorf als Freiburg wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Düsseldorf 1
Winst Freiburg 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Düsseldorf op een 13e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fortuna Düsseldorf - Freiburg Opstelling Fortuna Düsseldorf Opstelling Freiburg Live Fortuna Düsseldorf - Freiburg Live Fortuna Düsseldorf - Freiburg kijken Fortuna Düsseldorf - Freiburg kijken Live Fortuna Düsseldorf - Freiburg stream Fortuna Düsseldorf - Freiburg Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Freiburg Uitslag Fortuna Düsseldorf - Freiburg Statistieken Fortuna Düsseldorf - Freiburg Bundesliga 2019/2020 Fortuna Düsseldorf - Freiburg wedden Fortuna Düsseldorf - Freiburg gokken Fortuna Düsseldorf - Freiburg Unibet