Nabeschouwing Freiburg - Mainz 05 (3-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Freiburg het zaterdag 17 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Mainz 05 (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door L. Holer, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Schmid op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat G. Waldschmidt van SC Freiburg een penalty wist te benutten in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Hartmann, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Mainz 05 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. St. Juste FSV Mainz 05
29' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Latza FSV Mainz 05
34' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor E. Fernandes FSV Mainz 05
60' Wissel SC Freiburg Wissel M. Frantz voor J. Gondorf SC Freiburg
62' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Lienhart SC Freiburg
65' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor B. Borrello SC Freiburg
71' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Oztunali voor B. Baku FSV Mainz 05
80' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Hack voor J. St. Juste FSV Mainz 05
81' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer met assist van N. Petersen SC Freiburg 1-0
83' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Schmid met assist van L. Holer SC Freiburg 2-0
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel T. Awoniyi voor E. Fernandes FSV Mainz 05
87' Penalty SC Freiburg Penalty G. Waldschmidt SC Freiburg 3-0
89' Wissel SC Freiburg Wissel A. Abrashi voor G. Waldschmidt SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Mainz 05
Opstellingen Freiburg - Mainz 05
De opstellingen van Freiburg en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.