Nabeschouwing Paderborn - Bayern München (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zaterdag 28 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Bayern München (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Coutinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Paderborn de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Proger.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat R. Lewandowski de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Paderborn dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Collins de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Paderborn - Bayern München 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van Coutinho FC Bayern München 0-1
43' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor N. Sule FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor T. Alcantara FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor L. Hernandez FC Bayern München
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Coutinho met assist van S. Gnabry FC Bayern München 0-2
62' Wissel Paderborn Wissel K. Proger voor B. Zolinski Paderborn
68' Doelpunt Paderborn Doelpunt K. Proger met assist van M. Drager Paderborn 1-2
73' Wissel Paderborn Wissel M. Ritter voor C. Oliveira-Souza Paderborn
79' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van N. Sule FC Bayern München 1-3
80' Wissel FC Bayern München Wissel T. Muller voor R. Lewandowski FC Bayern München
84' Doelpunt Paderborn Doelpunt J. Collins Paderborn 2-3
84' Wissel Paderborn Wissel K. Shelton voor K. Gjasula Paderborn
93' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Vasiliadis Paderborn
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Bayern München
Opstellingen Paderborn - Bayern München
De opstellingen van Paderborn en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.