Nabeschouwing Paderborn - Köln (1-2) || Bundesliga 2019/2020

Vrijdag 6 maart 2020 - 20:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het vrijdag 6 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Köln (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Köln is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Mere, waarmee FC Köln met 0-1 de leiding nam. FC Köln vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hector op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Paderborn de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Srbeny. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Paderborn kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Siebert, waardoor Köln dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paderborn - Köln 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Mere met assist van M. Uth FC Köln 0-1
34' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor D. Srbeny Paderborn
36' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Hector met assist van M. Uth FC Köln 0-2
42' Wissel Paderborn Wissel G. Holtmann voor C. Antwi-Adjej Paderborn
46' Wissel Paderborn Wissel A. Sabiri voor S. Michel Paderborn
63' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Fridjonsson Paderborn
73' Wissel Paderborn Wissel M. Ritter voor S. Fridjonsson Paderborn
73' Doelpunt Paderborn Doelpunt D. Srbeny met assist van K. Proger Paderborn 1-2
74' Wissel FC Köln Wissel E. Rexhbecaj voor J. Hector FC Köln
79' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
80' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor E. Rexhbecaj FC Köln
82' Wissel FC Köln Wissel D. Drexler voor M. Uth FC Köln
84' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor A. Modeste FC Köln
85' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor E. Skhiri FC Köln
86' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Mere FC Köln
88' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor A. Sabiri Paderborn
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Köln
Opstellingen Paderborn - Köln
De opstellingen van Paderborn en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.