Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Paderborn (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 6 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 6 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Paderborn. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Paderborn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Paderborn (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Red Bull Leipzig en Paderborn geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door P. Schick, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut kreeg D. Upamecano van RB Leipzig voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor RB Leipzig de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Strohdiek namens Paderborn in de 92e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Red Bull Leipzig - Paderborn 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Paderborn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor D. Upamecano RB Leipzig
22' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
27' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt P. Schick met assist van T. Werner RB Leipzig 1-0
28' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor U. Hunemeier Paderborn
43' Tweede gele kaart RB Leipzig Tweede gele kaart voor D. Upamecano RB Leipzig
43' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Mamba Paderborn
46' Wissel RB Leipzig Wissel M. Halstenberg voor P. Schick RB Leipzig
58' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor C. Nkunku RB Leipzig
63' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor C. Strohdiek Paderborn
63' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor S. Mamba Paderborn
65' Wissel RB Leipzig Wissel K. Laimer voor D. Olmo RB Leipzig
76' Wissel Paderborn Wissel A. Sabiri voor K. Proger Paderborn
76' Wissel Paderborn Wissel M. Ritter voor K. Gjasula Paderborn
85' Wissel Paderborn Wissel A. Evans voor L. Jans Paderborn
85' Wissel Paderborn Wissel B. Zolinski voor D. Srbeny Paderborn
88' Wissel RB Leipzig Wissel W. Orban voor K. Kampl RB Leipzig
92' Doelpunt Paderborn Doelpunt C. Strohdiek Paderborn 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Paderborn
Opstellingen Red Bull Leipzig - Paderborn
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Paderborn zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Paderborn zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.