Nabeschouwing Schalke 04 - Köln (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Schalke 04 het zaterdag 5 oktober 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Köln (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Schalke 04 en Köln geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door S. Serdar, waarmee Schalke 04 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat FC Köln het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk J. Hector die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Schalke 04 - Köln 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Kenny Schalke 04
22' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor N. Katterbach FC Köln
35' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Serdar Schalke 04
40' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Ehizibue FC Köln
46' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Sane Schalke 04
46' Wissel Schalke 04 Wissel W. McKennie voor M. Uth Schalke 04
61' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor D. Caligiuri Schalke 04
64' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Oczipka Schalke 04
67' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Terodde FC Köln
70' Wissel FC Köln Wissel J. Cordoba voor S. Terodde FC Köln
72' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Serdar met assist van S. Sane Schalke 04 1-0
78' Wissel FC Köln Wissel A. Modeste voor L. Schaub FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel M. Risse voor K. Ehizibue FC Köln
91' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Hector met assist van F. Kainz FC Köln 1-1
93' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor A. Modeste FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Köln
Opstellingen Schalke 04 - Köln
De opstellingen van Schalke 04 en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Schalke 04 - Köln

Schalke 04 en Köln treffen elkaar in de 7e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Welz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en Köln in de Bundesliga vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Schalke 04 favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Köln slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Schalke 04 7
Winst Köln 6
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Schalke 04 op een 4e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 17e plaats.