Nabeschouwing Union Berlin - Bayern München (0-2) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 17 mei 2020 - 18:00 uur



In de Bundesliga 2019/2020 neemt Union Berlin het zondag 17 mei 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Bayern München (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FC Bayern München vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Pavard op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bayern München.

Wedstrijdstatistieken Union Berlin - Bayern München
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
86
155
Gevaarlijke aanvallen
38
63
Passes
303
651
Overtredingen
11
11
Buitenspel
6
3
Corners
4
9
Wissels
5
3
LIVE Union Berlin - Bayern München 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Lenz FC Union Berlin
37' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Davies FC Bayern München
40' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 0-1
51' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
70' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Andersson voor A. Ujah FC Union Berlin
71' Wissel FC Union Berlin Wissel C. Gentner voor R. Andrich FC Union Berlin
71' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor L. Goretzka FC Bayern München
80' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Pavard met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-2
81' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Mees voor M. Ingvartsen FC Union Berlin
85' Wissel FC Union Berlin Wissel F. Kroos voor G. Promel FC Union Berlin
85' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor M. Bulter FC Union Berlin
85' Wissel FC Bayern München Wissel I. Perisic voor S. Gnabry FC Bayern München
89' Wissel FC Bayern München Wissel M. Cuisance voor T. Muller FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Bayern München
Opstellingen Union Berlin - Bayern München
De opstellingen van Union Berlin en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Urs Fischer
Wissels Union Berlin
# Speler Pos.
35 Moritz Nicolas K
14 Ken Reichel V
6 Julian Ryerson V
34 Christian Gentner M
8 Joshua Mees M
29 Michael Parensen M
23 Felix Kroos M
9 Sebastian Polter A
10 Sebastian Andersson A
Formatie 4-2-3-1
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Union Berlin - Bayern München

Union Berlin en Bayern München treffen elkaar in de 26e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Berlin en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 1 keer wist de ploeg van Union Berlin te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Union Berlin. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Union Berlin 0
Winst Bayern München 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Berlin op een 12e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Union Berlin - Bayern München Opstelling Union Berlin Opstelling Bayern München Live Union Berlin - Bayern München Live Union Berlin - Bayern München kijken Union Berlin - Bayern München kijken Live Union Berlin - Bayern München stream Union Berlin - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Union Berlin - Bayern München Uitslag Union Berlin - Bayern München Statistieken Union Berlin - Bayern München Bundesliga 2019/2020 Union Berlin - Bayern München wedden Union Berlin - Bayern München gokken Union Berlin - Bayern München Unibet