Nabeschouwing Union Berlin - Werder Bremen (1-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Union Berlin het zaterdag 14 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Werder Bremen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. D. Klaassen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Werder Bremen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van S. Andersson in de 14e minuut zorgde er even later voor dat FC Union Berlin weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 55e minuut was de ideale kans voor Werder Bremen om te scoren. D. Klaassen was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 55e minuut was het Werder Bremen dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van N. Fullkrug, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 89e minuut moest FC Union Berlin verder met een man minder, nadat N. Subotic een tweede gele kaart kreeg. Na 91 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat N. Sahin zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Welz, waardoor Werder Bremen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Berlin - Werder Bremen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Werder Bremen Penalty D. Klaassen Werder Bremen 0-1
14' Penalty FC Union Berlin Penalty S. Andersson FC Union Berlin 1-1
19' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Fullkrug Werder Bremen
54' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Trimmel FC Union Berlin
55' Penalty gemist Werder Bremen Penalty gemist D. Klaassen Werder Bremen
55' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van N. Sahin Werder Bremen 1-2
67' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Polter voor A. Ujah FC Union Berlin
68' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor Y. Osako Werder Bremen
73' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Gogia voor S. Becker FC Union Berlin
76' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Sahin Werder Bremen
80' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor N. Subotic FC Union Berlin
83' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Bittencourt Werder Bremen
84' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Abdullahi voor C. Gentner FC Union Berlin
84' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor J. Eggestein Werder Bremen
89' Tweede gele kaart FC Union Berlin Tweede gele kaart voor N. Subotic FC Union Berlin
90' Wissel Werder Bremen Wissel B. Goller voor L. Bittencourt Werder Bremen
91' Tweede gele kaart Werder Bremen Tweede gele kaart voor N. Sahin Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Werder Bremen
Opstellingen Union Berlin - Werder Bremen
De opstellingen van Union Berlin en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.