Nabeschouwing Werder Bremen - Freiburg (2-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Werder Bremen het zaterdag 2 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Freiburg (2-2)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Werder Bremen en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Rashica, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Petersen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette T. Gebre Selassie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

In de 87e minuut moest SC Freiburg verder met een man minder, nadat J. Haberer een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat N. Petersen van SC Freiburg de 2-2 maakte in de 93e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Werder Bremen - Freiburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van Y. Osako Werder Bremen 1-0
28' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen SC Freiburg 1-1
57' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Bittencourt Werder Bremen
59' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt T. Gebre Selassie met assist van M. Rashica Werder Bremen 2-1
62' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Gunter SC Freiburg
64' Wissel SC Freiburg Wissel M. Frantz voor V. Grifo SC Freiburg
64' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Sahin Werder Bremen
68' Wissel Werder Bremen Wissel P. Bargfrede voor N. Sahin Werder Bremen
72' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor Y. Osako Werder Bremen
75' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Frantz SC Freiburg
79' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor J. Haberer SC Freiburg
83' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
84' Wissel SC Freiburg Wissel Kwon Chang-Hoon voor L. Holer SC Freiburg
86' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor M. Rashica Werder Bremen
87' Tweede gele kaart SC Freiburg Tweede gele kaart voor J. Haberer SC Freiburg
88' Wissel SC Freiburg Wissel B. Borrello voor R. Sallai SC Freiburg
93' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van C. Gunter SC Freiburg 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Freiburg
Opstellingen Werder Bremen - Freiburg
De opstellingen van Werder Bremen en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Florian Kohfeldt
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Werder Bremen - Freiburg

Werder Bremen en Freiburg treffen elkaar in de 10e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 13 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Freiburg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 9
Winst Freiburg 4
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 12e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 3e plaats.