Nabeschouwing Huddersfield Town - Sunderland (1-0) || Championship 2023/2024

Woensdag 14 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het woensdag 14 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Sunderland (1-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Matthew Pearson, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Luke ONien Sunderland
37' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Matthew Pearson Huddersfield Town 1-0
50' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Abdoullah Ba Sunderland
61' Wissel Huddersfield Town Wissel Yuta Nakayama voor Radinio Balker Huddersfield Town
61' Wissel Sunderland Wissel Timothée Pembélé voor Leo Fuhr Hjelde Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel Patrick Roberts voor Abdoullah Ba Sunderland
68' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Alex Matos Huddersfield Town
72' Wissel Sunderland Wissel Romaine Mundle voor Nazariy Rusyn Sunderland
74' Wissel Huddersfield Town Wissel Jonathan Hogg voor Alex Matos Huddersfield Town
74' Wissel Huddersfield Town Wissel Daniel Ward voor Josh Koroma Huddersfield Town
80' Wissel Huddersfield Town Wissel Delano Burgzorg voor Ben Wiles Huddersfield Town
80' Wissel Huddersfield Town Wissel Ben Jackson voor Brodie Spencer Huddersfield Town
80' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Lee Nicholls Huddersfield Town
81' Wissel Sunderland Wissel Mason Burstow voor Dan Neil Sunderland
86' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Romaine Mundle Sunderland
96' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Anthony Patterson Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Sunderland
Opstellingen Huddersfield Town - Sunderland
De opstellingen van Huddersfield Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.