Nabeschouwing Barcelona - Villarreal (3-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 11 februari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Barcelona het woensdag 11 februari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Barcelona - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Villarreal (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Villarreal is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Villarreal dat via Trigueros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iniesta dacht na 49 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde FC Barcelona via Piqué, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Villarreal
3
1
LIVE Barcelona - Villarreal 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor Bruno Villarreal
41' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suárez FC Barcelona
48' Doelpunt Villarreal Doelpunt Trigueros Villarreal
49' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Iniesta FC Barcelona
50' Wissel Villarreal Wissel A. Rukavina voor J. dos Santos Villarreal
64' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van L. Messi FC Barcelona
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pina Villarreal
68' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitić voor Rafinha FC Barcelona
70' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Musacchio Villarreal
70' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Moi Gómez voor D. Cheryshev Villarreal
86' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Villarreal
Opstellingen Barcelona - Villarreal

Voorbeschouwing Barcelona - Villarreal

Barcelona en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Villarreal in de Copa Del Rey vond plaats op 31 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.