Nabeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid (2-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 15 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Madrid het donderdag 15 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid (2-2)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Real Madrid en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 1e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Torres. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Real Madrid dat via Sergio Ramos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fernando Torres dacht na 46 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Real Madrid via Cristiano Ronaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Atlético Madrid
2
2
LIVE Real Madrid - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres Atlético Madrid
20' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Sergio Ramos Real Madrid
28' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
46' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres Atlético Madrid
49' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Tiago Atlético Madrid
52' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
54' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo Real Madrid
56' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
58' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Turan voor Fernando Torres Atlético Madrid
59' Wissel Real Madrid Wissel R. Varane voor Pepe Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel Jesé voor J. Rodríguez Real Madrid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Gabi voor A. Griezmann Atlético Madrid
81' Wissel Atlético Madrid Wissel R. Jiménez voor Raúl García Atlético Madrid
83' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
83' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
86' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Atlético Madrid
Opstellingen Real Madrid - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid

Real Madrid en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Atlético Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Atlético Madrid slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.