Nabeschouwing Elche - Córdoba (1-4) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 16 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Elche het dinsdag 16 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Córdoba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) in Elche.

Via de Elche - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Córdoba (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Córdoba is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-4 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Miguel, waarmee Córdoba met 0-1 de leiding nam. Córdoba vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luis Muñoz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Córdoba, waarmee Javier Galán zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Córdoba geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Sebas Moyano. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist G. Villar del Fraile namens Elche de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Córdoba.

LIVE Elche - Córdoba 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Córdoba Doelpunt Miguel Córdoba 0-1
27' Wissel Elche Wissel Benja voor Josán Fernández Elche
30' Doelpunt Córdoba Doelpunt Luis Muñoz Córdoba 0-2
46' Gele kaart Elche Gele kaart voor Juan Cruz Elche
50' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Sebas Moyano Córdoba
58' Wissel Elche Wissel Iván Sánchez voor Redru Elche
59' Wissel Elche Wissel Borja Giner voor Óscar Gil Elche
61' Doelpunt Córdoba Doelpunt Javier Galán Córdoba 0-3
65' Wissel Córdoba Wissel Miguel Loureiro voor Luis Muñoz Córdoba
69' Gele kaart Elche Gele kaart voor I. Zotko Elche
74' Wissel Córdoba Wissel Andrés Martín voor E. Exposito Córdoba
75' Wissel Córdoba Wissel Quim Araújo voor Alfaro Córdoba
81' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Fernández Córdoba
82' Doelpunt Córdoba Doelpunt Sebas Moyano Córdoba 0-4
84' Gele kaart Elche Gele kaart voor Borja Giner Elche
90' Doelpunt Elche Doelpunt G. Villar del Fraile Elche 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Córdoba
Opstellingen Elche - Córdoba
De opstellingen van Elche en Córdoba zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Córdoba zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Córdoba

Elche en Córdoba spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Córdoba in de Copa Del Rey vond plaats op 12 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Córdoba. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Córdoba favoriet. 1 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.